Rietland

Bediening

Puntjes op de i

Van bediening tot kok tot schoonmaker; ons levenslustige en kleurrijke personeel staat voor u klaar. Op deze pagina stellen we de bediening en de mensen achter de schermen aan u voor.

Bij Rietland loopt een prachtige verzameling intrigerende karakters rond. Onze chef kok Leo zou ook met liefde koken als het niet zijn beroep was. Marjan is een geboren kok, ze verzorgt de schapen en beheert ook onze kruidentuin met liefde. Gastvrouw Polyana is geen onvoorziene situatie te gek. Juist als het anders loopt dan gepland is ze in haar element, en ze maakt de lekkerste Braziliaanse caipirinha's. Mohsen onze gastheer is heel gastgericht en denkt graag met u mee. Yvonne is de meest recente toevoeging; een toegewijde gastvrouw die op dit moment de bijeenkomsten overdag soepel laat verlopen. En natuurlijk onze Lotje die al sinds jaar en dag zorgt dat alles elke dag weer fris en schoon is.

De bediening
De bediening

"Samen de schouders eronder om het onze gasten naar de zin te maken"

chefkok Leo van Gilst

We werken bij Rietland samen in een hecht en betrokken team. We verbeteren gezamenlijk keer op keer wat we doen en hoe we dat doen. Zo blijft ons werk uitdagend en maakt u een onvergetelijke dag mee in een prachtige omgeving.