Rietland

Bediening

Puntjes op de i

Van bediening tot kok tot schoonmaker; ons levenslustige en kleurrijke personeel staat voor u klaar. Op deze pagina stellen we de bediening en de mensen achter de schermen aan u voor.

Bij Rietland loopt een prachtige verzameling intrigerende karakters rond. Onze chef kok Leo zou ook met liefde koken als het niet zijn beroep was. Marjan is een geboren kok en beheert ook onze kruidentuin met liefde. Gastvrouw Polyana is geen onvoorziene situatie te gek. Juist als het anders loopt dan gepland, is ze in haar element. Bob onze gastheer is heel gastgericht en zet altijd weer de puntjes op de i. Kristel is een toegewijde gastvrouw, die zonder op de voorgrond te moeten treden alles soepel laat verlopen. Melanie is de meest recente toevoeging. Een spontane gastvrouw die het levendige dat Rietland kenmerkt belichaamt. En natuurlijk onze Lotje die al sinds jaar en dag zorgt dat alles elke dag weer fris en schoon is. 

De bediening
De bediening

"Samen de schouders eronder om het onze gasten naar de zin te maken"

chefkok Leo van Gilst

We werken bij Rietland samen in een hecht en betrokken team. We verbeteren gezamenlijk keer op keer wat we doen en hoe we dat doen. Zo blijft ons werk uitdagend en maakt u een onvergetelijke dag mee in een prachtige omgeving.