Rietland

Gezocht

Ben jij de nieuwe collega van Maria?

Maria is student en daarnaast een vaste oproepkracht die alweer jaren bij ons werkt. Voor het komende seizoen zijn we op zoek naar collega’s in de bediening.

Het werk

Rietland organiseert bruiloften, feesten, partijen en vergaderingen. Het werk is erg gevarieerd. De ene keer sta je achter de bar om bier te tappen en drankjes te schenken. De andere keer loop je in de bediening en breng je hapjes rond of haal je de borden uit. Daarnaast is er natuurlijk de afwas en schoonmaak. Hoe dan ook, onze gasten moeten op een prettige manier worden verzorgd.

Zie voor meer informatie over Rietland: www.rietland.net

Arbeidsvoorwaarden

Je werkt tot 30 uur per week als oproepkracht. Het werk is met name in de middag en avond, maar nooit op zondag. Je kunt per direct aan de slag.

Jij brengt mee:

Je hebt bij voorkeur enige horeca-ervaring. Beschik je niet over ervaring maar ben je wel enthousiast dan kunnen wij je het werk wellicht leren.

Wij zijn op zoek naar ervaren horecamedewerkers die we snel kunnen opleiden als gastheer of gastvrouw, maar zijn ook op zoek naar all round medewerkers voor de bediening en de afwas.

En verder?

De werkzaamheden zijn afwisselend en heel divers. Wij verwachten dan ook van jou dat je je flexibel kunt opstellen maar ook dat je hard kan werken. Uiteraard moet je representatief zijn. Daarnaast verwachten we dat je betrouwbaar bent en hygiënisch kunt werken.

Heb je belangstelling?

Neem dan contact op met Rietland via 050-5497857 en vraag naar Polyana of Petra of mail je CV naar: info@rietland.net