Rietland

Gezocht voor het seizoen 2019

nieuwe collega's voor de bediening

Het werk:

Voor ons bedrijf, Rietland, in Groningen zijn wij op zoek naar parttime horecamedewerkers voor het zomerseizoen. Als medewerker bediening ben jij (mede) verantwoordelijk voor het verzorgen van de gasten. Dit doe je op een gastvrije en vriendelijke manier.

Inhoud van het werk:

Rietland organiseert bruiloften, feesten, partijen en vergaderingen. Dit maakt het werk in de bediening erg gevarieerd. We verwachten dat jij je flexibel kunt opstellen en hard kan werken. De ene keer serveer je gasten hun diner, de andere keer sta je achter de bar om bier te tappen en drankjes te schenken. Jij weet dit allemaal op een enthousiaste en gastgerichte manier te doen. Zo gaat elke gast, mede dankzij jouw inzet, met een fijn gevoel naar huis.

We hebben ruimte voor nog niet ervaren medewerkers, maar zoeken óók medewerkers met horeca-ervaring die de leiding kunnen hebben over een feest.

Wie ben jij?

  • je hebt een open-, vriendelijke-, en gastgerichte instelling
  • je bent betrouwbaar
  • je weet hoe je hygiënisch moet werken
  • je bent zowel doordeweeks als in het weekend beschikbaar

Arbeidsvoorwaarden:

Je werkt als oproepkracht. Het werk is zowel doordeweeks als in het weekend, maar niet op zondag.

Reageren:

Enthousiast en voldoe je aan het bovenstaande profiel? Je kunt je CV en motivatie mailen naar info@rietland.net. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Rietland via 050-5497857 en vragen naar Polyana of Petra