Rietland

Trouwen met een twist

In deze tijden moet alles een beetje anders. We hebben te dealen met het ‘nieuwe normaal’ of ‘het tijdelijke abnormaal’ (wie zal het zeggen) en daaroam zijn we op zoek gegaan naar andere mogelijkheden voor een geweldig feest en alternatieven voor een volle dansvloer. Samen met Harm-Jan van Bravoer hebben we het concept ‘BRUILOFT MET EEN TWIST’ bedacht.

Een feest met ingrediënten zoals livemuziek, mobiele theatertjes, een quizmaster, een gastheer en andere eyecatchers.
Een greep uit de mogelijkheden: Gasten worden persoonlijk welkom worden geheten bij de deur door verschillende typetjes.. een Honeymoonquiz boordevol vragen waarbij zowel het bruidspaar als de familie en vrienden worden betrokken. De bruiloft Bingo, old school maar dan zonder nummertjes. De Bingo kaart staat vol met muziektitels, foto’s van het bruidspaar, gebeurtenissen en eigenschappen. Mét klassieke prijzen en een ouderwetse host.
Een Silent Disco verzorgd door Dj Mandiri blijkt nu al een succes. Op een speciaal ingericht dansvloertje buiten kan de liefhebber toch even uit zijn plaat gaan met een hoofdtelefoon.
Of mooie achtergrondmuziek van het duo Crème Brûlée in stijl gekleed. Het jazzclub achtige decor alleen is al een eyecatcher op zich.
En daarna uitgezwaaid worden terwijl je wordt weggereden in de oude pickup uit 1972 mét fakkels.
Mogelijkheden te over, bekijk het filmpje voor een eerste indruk. We denken graag met je mee om een origineel tintje aan je feest te geven.

Met dank aan Jim en Thomas van VERDER media voor de mooie film en prettige samenwerking.