Rietland

Bediening

Puntjes op de i

Van bediening tot kok tot schoonmaker; ons team staat voor u klaar. Op deze pagina stellen we de bediening en de mensen achter de schermen aan u voor.

Bij Rietland zijn wij al jaren heel blij met een vast en trouw team. Onze chef kok Leo zou ook met liefde koken als het niet zijn beroep was. Michiel is onze zaalchef en gastheer en zorgt dat elk feest en elke bijeenkomst tot in de puntjes wordt verzorgd. Hij is aanspreekpunt voor de gast en stuurt ons team aan. Daarnaast heeft hij veel kennis van wijnen en adviseert daarin graag. Onze gastvrouw Maya is inmiddels ook een oudgediende met veel ervaring, waar we heel blij mee zijn. Frank is al jaren Leo zijn vaste koksmaat met een goeie smaak, en daarnaast hopen we het komend seizoen weer veel nieuwe studenten in ons team te verwelkomen.

Een natuurlijk onze Lotje die als sinds jaar en dag zorgt dan alles elke dag weer fris en schoon is.

Michiel Dommering
Michiel Dommering

"Samen de schouders eronder om het onze gasten naar de zin te maken"

chefkok Leo van Gilst

We werken bij Rietland samen in een hecht en betrokken team. We verbeteren gezamenlijk keer op keer wat we doen en hoe we dat doen. Zo blijft ons werk uitdagend en maakt u een onvergetelijke dag mee in een prachtige omgeving.