Rietland

Vergaderen

Ruimte om te overleggen.

Rietland is een uiterst geschikte locatie voor feesten, recepties en jubilea. Maar de landelijke locatie biedt ook de ruimte voor trainingen, congressen, ‘heisessies’ en vergaderingen.

Rietland ligt vlak buiten de stad Groningen en is makkelijk bereikbaar vanaf de ringweg. Er is een ruime parkeergelegenheid.

Rietland biedt behalve de grote zaal, het Voorhuis, een vergaderzaal en een authentiek Gronings kroegje. Dus of u nu vergadert met 12 of met 60 personen, u zult nooit het gevoel hebben onaangenaam groot behuisd te zijn. Daarnaast is er rondom de boerderij de ruimte om te wandelen of in de zon te zitten.

VergaderarrangementZonder LunchMet Lunch
Ochtendnvt€ 46
Middagnvt€ 46
Dag-€ 56
Avond€ 27,50-
Dag & Avond-€ 70

Gedurende de hele vergadering is er onbeperkt koffie en thee. 's Morgens en 's middags is daar ook iets lekkers bij. Er zijn ook altijd kannen water beschikbaar. De lunch is heerlijk uitgebreid. Zaalhuur is inclusief BTW. Het arrangement is te boeken vanaf 10 personen.

Prijzen faciliteiten
Flip-over€ 25,00
Beamer met scherm€ 75,00
Laptop€ 75,00
Draadloos internetGratis

Door uw vergadering te combineren met een creatieve workshop of een sportieve activiteit, kan de geest tussentijds even leeg worden gemaakt.

Rietland is aangesloten bij Koninklijke Horeca Nederland en hanteert de Uniforme Voorwaarden Horeca.